АВТОМАТИЗОВАНИЙ ПРОГРАМНИЙ КОМПЛЕКС ICONICS

Шановні пані та панове!

 

Наш партнер Mitsubishi Electric Group зробив черговий внесок в світовий прогрес в вигляді ICONICS Suite™ і ми раді приєднатися до передової  хвилі розповсюдження цього ПЗ.

 

Отже : ICONICS Suite ™ - це програмний пакет для диспетчерського управління та збору даних на базі ПК, який покращує прозорість виробничих операцій. Графічні інтерфейси, управління тривогами і подіями, а також реєстрація даних і відстеження тенденцій - основні функції, підтримувані ICONICS Suite ™.

 

В цей пакет входить список слідуючих продуктів:

Genesis64 ™ - це програмний продукт для створення 64-бітових графічних призначених для користувача інтерфейсів, додатків для тривог і трендів.

Energy AnalytiX - надає аналітику для моніторингу та складання звітів про споживання енергії на підприємстві.

Facility AnalytiX ™ - забезпечує аналітику для моніторингу та складання звітів про збої в масштабах всього підприємства для прогнозування автоматичних відмов активів

Hyper Historian ™ - це інструмент для збору та складання звітів на підприємстві, призначений для забезпечення високошвидкісної реєстрації історичних даних і створення звітів.

MobileHMI ™ - це мобільне рішення, призначене для безпечного доступу до промислових систем і систем автоматизації будівель.

 

ICONICS Suite™ є ідеальним для будь-якої промисловості і ви можете вже зараз почати ознайомлюватись з цим програмним забезпеченням на нашому сайті або ж звернутись за консультацією до нашого менеджера.