КСК-Автоматизації 25 років

Шановні партнери, друзі компанії!

 

 

14.02.2021 КСК АВТОМАТИЗАЦІЇ виповнились 25 років!

 

Ми вважаємо, що це солідна дата - повноцінний ювілей. Це констатація успіху тривалістю в 25 років! Дата радісна, ми відзначаємо її з хорошим настроєм, навіть не зважаючи на те , що  рік 2020-й  видався справжнім викликом для всього світу в зв’язку з  COVID-19. Нам є чим пишатися, адже на шляху до цієї дати ми змогли успішно втілити безліч проектів по автоматизації виробництв, запустити нові технологічні лінії в машинобудуванні , розшири асортиментний ряд новими продуктами  та просунутись в робототехніці.

 

На майбутнє вже намічені більш вражаючі досягнення:  збудований власний стратегічний план щодо вдосконалення роботи і розвитку співробітників, розробляються критерії оцінки якості послуг, що надаються. Зупинятися на досягнутому ми не будемо. Вже скоро ви будете приємно здивовані новим інтерфейсом нашого сайту та вдосконаленням способів замовлення товару.

 

Вітаємо весь колектив компанії КСК Автоматизації з ювілейною датою – 25 років і висловлюємо подяку нашим численним Замовникам та Постачальникам за партнерські відносини і багаторічне ділове співробітництво!

Залишайтесь з нами і слідкуйте за нашими новинами.

 

Дякуємо!