"КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" ЗАПРОШУЄ ВАС ВІДВІДАТИ ВИСТАВКУ "ІНТЕРАГРО 2016" 8-11 ЛИСТОПАДА 2016

Запрошуємо Вас відвідати 11 міжнародну виставку сільськогосподарської техніки і обладнання «ІнтерАГРО 2016»!

Місце проведення: КиївЕкспоПлаза

Час проведення: 8 - 11 листопада 2016 р

«ІнтерАГРО» - головна агропромислова виставка України, добре відома не тільки в Україні, а й серед провідних країн світу - виробників аграрної продукції і техніки. Виставка присвячена просуванню сучасних технологій сільсько-господарської галузі.

Компанія "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" представить надійне і ефективне обладнання для сільськогосподарської промисловості. Буде представлений функціонуючий демо-бункер з контрольно-вимірювальними приладами - вологомірами в потоці для сипучих матеріалів від компанії IMKO micromodultechnik GMBH і елементами системи управління на базі частотного перетворювача і контролера Mitsubishi Electric і операторської панелі Shihlin Electric. На функціонуючої установці буде представлений широкий спектр сигналізаторів рівня і рівнемірів компанії MOLLET. Так само будуть представлені канальні вимірювачі пилу і детектори пилу, детектори пилу в приміщенні, детектори потоку, система температурного моніторингу при зберіганні зернових продуктів - Grain-Watch® шведської компанії Liros Electronic.

Ну і звичайно ж буде представлена новинка - потоковий витратоміри FlowSlide від німецької компанії Hense Wägetechnik GmbH. Вимірювання витрати здійснюється шляхом зважування в потоці будь-яких сипучих продуктів (будь-які види зернових, цукор, борошно, крохмаль, деревна тріска, цемент, пластикові гранули, і т.д.) продуктивністю від 50 кг / год до 300 т / год.

Переваги витратомірів FlowSlide

• Вимірювання не залежить від розміру зерна і щільності

• відмінна повторюваність і точність

• відкалібровані на заводі

• дуже низькі експлуатаційні витрати

 Більш детальну інформацію, Ви зможете отримати у фахівців нашої компанії.

Також «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ» представить системи моніторингу роботи і комплексного захисту для норій і конвеєрних систем виробництва компанії всесвітньо відомого виробника 4B Braime Components Limited.

Чекаємо Вас 8-11 листопада на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: Україна, м Київ, вул. Салютна, 2 Б, павільйон №2, стенд № F153