НОВІ 6-ОСЬОВІ РОБОТИ MITSUBISHI ELECTRIC ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЮ ДО 70 КГ.

Нові роботи розширюють серію RV-F від Mitsubishi Electric і спрямовані на вирішення завдань вимагають високої вантажопідйомності і більшої області досяжності, таких як обслуговування верстатів ЧПУ, переміщення важких вантажів і збірка з важкими комплектуючими.

Беручи все більш високі запити на робототехніку відповідно із задоволенням потреб сучасних передових автоматизованих виробничих процесів Mitsubishi Electric представляє найостаннішу новинку в лінійці 6-осьових роботів серії RV-F вантажопідйомністю 35, 50 і 70 кг. Нові роботи RV-35F, RV-50F і RV-70F відмінно підходять для харчової промисловості, виробництва напоїв, палетизації і спільної роботи з верстатами ЧПУ.

Основні переваги RV-35F, RV-50F і RV-70F включають в себе:

- Можливість маніпулювати вантажами до 70кг.

- Довга рука робота з досяжністю до 2050мм, що дозволить охопити більший робочий простір.

- Повна інтеграція з апаратною частиною Mitsubishi Electric Factory Automation, що дозволяє роботу бути єдиним цілим з усім комплексом автоматизації Mitsubishi Electric.

- Моделювання рух робота в програмному комплексі RT Toolbox 2 дозволить опрацювати всі деталі ще до установки робота на ділянці.

Компанія КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ вже більше 15 років екслюзивно представляє на ринку України продукцію для промислової автоматизації від корпорації Mitsubishi Electric і надає повну підтримку у виборі, налаштування і експлуатації роботів і іншої продукції Mitsubishi Electric.