НОВИЙ КЛАПАН ДЛЯ АБРАЗИВНИХ, КОРОЗІЙНИХ І АГРЕСИВНИХ СЕРЕДОВИЩ ВІД НАШОГО ПАРТНЕРА ORBINOX

Шановні клієнти хочемо поділитися з Вами гарною новиною!
Наш основний постачальник шиберних клапанів, компанія ORBINOX, вивів на ринок новий продукт - пережимний клапан тип РА.

Володіючи великим досвідом роботи в сферах застосування з високими вимогами наш партнер розробив лінійку пережимних клапанів для таких сфер застосування, як: гірничодобувна промисловість, водоочищення, десульфуризація димових газів, целюлозно-паперова і хімічна промисловість, електростанції, виробництво цементу і кераміки.

 

Пережимний клапан моделі PA був розроблений, щоб забезпечити конкурентоспроможні характеристики і низькі витрати на технічне обслуговування для абразивних, корозійних і агресивних середовищ. Серед помітних переваг моделі РА слід зазначити:

 

    1.Вільний прохід продукту з мінімальним опором тертя, на відміну від ножових,поворотних кульових і сідельних клапанів, де продукт може нашаровуватися на диск, ніж, корпус клапана. 

    2.Перекриття клапана на 100%, відсутність протікання. Манжета «панчоха» - це єдиний елемент,    який  контактує з середовищем, інші елементи клапана з середовищем не контактують.

    3.Відсутність засмічення. На відміну від інших типів, в пережимному клапані РА продукт проходить  через гладку манжету, без виступів і застійних зон.

 

ORBINOX PA - це надпотужний повнопрохідний клапан закритої конструкції, в якому манжета виконує ключову функцію для перекриття і регулювання потоку з абразивними і корозійними шлаками.

 

Пережимний клапан цієї серії вже доступний в розмірах від DN25 до DN300. Він підходить для робочих тисків до 10 бар з маховиком, редуктором або пневмоциліндрами. Електричні і гідравлічні приводи доступні за запитом.

 

Наші замовники вже почали застосовувати цю новинку спільно з ножовими і поворотними клапанами і ми раді отримувати позитивні відгуки!