Розумний контроль кінцевого положення для клапанів. Подвійні датчики Pepperl+Fuchs для прямого монтажу на пневмопривод або клапани з ручним управлінням.

У стандартних пневматичних приводах клапанів зазвичай використовуються датчики визначення поточного положення клапана і передачі його на панель управління. Поряд із рішеннями для встановлення в коробку та індуктивними системами позиціонування, родзинкою асортименту Pepperl+Fuchs є відкриті рішення для контролю положення клапана. Ці подвійні датчики, що встановлюються безпосередньо на приводи клапанів, завжди підтримують гарантований діапазон вимірювання. Вони повністю зносостійкі та забезпечують абсолютну надійність.

Оптимальне рішення для кожного завдання.

Наш асортимент складається із трьох серій, які можуть використовуватись з одним або двома активаторами залежно від розміру приводу. Це дозволяє легко знайти оптимальне рішення для будь-якого завдання.

Датчики серії F25/F25K доступні з кабелями, роз'ємами, клемними відсіками і поєднують два чутливі елементи в одному компактному корпусі. Серія ідеально підходить для базових застосувань в умовах обмеженого простору, таких як клапани ручні в приміщеннях.

 

Серія F31/F31K використовується на стандартних приводах клапанів у приміщеннях та на відкритому повітрі. Установка цих датчиків не викликає жодних труднощів. Крім того, є модель для використання в небезпечних зонах.

 

Серія F31K2 спеціально розроблена для використання на відкритому повітрі. Вона забезпечує гнучкість, довговічність і видатну продуктивність - навіть у найекстремальніших умовах експлуатації.

 

Для отримання більш детальної інформації щодо обладнання виробництва фірми Pepperl+Fuchs звертайтеся до нашого продакт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78