AF-E 400: новий ультракомпактний витратомір для комунальної і промислової автоматизації

AF-E 400: новий ультракомпактний витратомір для комунальної і промислової автоматизації

• Компактна та надійна конструкція для паралельного встановлення та обмеженого простору

• Найкращий у своєму класі по діапазону температур, точності, перепаду тиску та діапазону витрати

• Діапазон витрати 0,005..150 л/хв, вбудований сенсор температури

• Повнокольоровий дисплей та різні варіанти вихідного сигналу

KROHNE представляє ультракомпактний електромагнітний витратомір AF-E 400 для комунального господарства та промислової автоматизації. Він спеціально розроблений для використання в системах з невеликим доступним місцем для встановлення, напр. в лініях охолодження зварювального устаткування, згинальних верстатів і роботів або на дозаторах хімікатів. AF-E 400 відповідає вимогам областей застосування в опаленні та охолодженні/регулюванні температури, машинобудуванні мийного або дозувального обладнання, системах опалення, вентиляції та кондиціонування, а також у комунальному господарстві та промисловій автоматизації в усіх галузях переробної промисловості.

Компанія KROHNE вивчила проблеми з продуктами в цьому сегменті та розробила економічно ефективний ультракомпактний витратомір, який є найкращим у своєму класі з точки зору температурного діапазону, точності, перепаду тиску та діапазону витрати: AF-E 400 має корпус із нержавіючої сталі та підходить для постійного використання при температурі рідини +90°C, що дозволяє працювати в дуже вимогливих системах охолодження та гарячої води. Зменшення отвору датчика робить витратомір більш стійким до підвищеного тиску, забезпечуючи високу точність у широкому діапазоні тиску та температури, а також високий коефіцієнт зміни тиску без ризику кавітації. Вбудоване вимірювання температури усуває потребу в додатковому датчику, надаючи більше даних про процес.

AF-E 400 також має розширену самодіагностику: лічильник постійно контролює кілька критичних аспектів, включаючи низьку напругу живлення, неправильну параметризацію, перевищення діапазону потоку або коротке замикання на будь-якому з його виходів. Попереджувальні повідомлення відповідно до NAMUR NE107 сповіщають користувача через поворотний повнокольоровий дисплей або комунікаційні виходи.

Завдяки особливій конструкції магнітного ланцюга, напруженості поля та електроніці AF-E 400 стійкий до перехресних перешкод, спричинених перекриттям магнітного поля сусідніх пристроїв, і може бути встановлений послідовно або паралельно на відстані до 2 мм від пристрою до пристрою без перешкод.

Номінальні розміри датчиків досягають від DN6...25/ ¼...1¨ для швидкості потоку до 150 л/хв як стандарт, до 500 л/хв за запитом. Варіанти вихідних сигналів включають 4...20 мА, імпульс, частоту, перемикач, IO-link або Modbus, щоб забезпечити операторів кількома датчиками та прикладними даними для розумнішої автоматизації виробництва.

 

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до нашого продукт-менеджера Сергія Шміда:

E-mail: sergey_shmid@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-87