Безперервне вимірювання рівня у потенційно вибухонебезпечних середовищах Вимірювальна система Yo-Yo MOLOSbob LF20, яка відповідає вимогам АТЕХ

У силосах та бункерах для зберігання харчових продуктів, таких як цукор, зерно, борошно тощо, рівень наповнення здебільшого визначається автоматично. Оскільки ці сипучі матеріали створюють потенційно вибухонебезпечну атмосферу, для вимірювання рівня можна використовувати лише вимірювальні пристрої, які відповідають чинним європейським директивам ATEX.

Компанія MOLLET Füllstandtechnik пропонує вимірювальну систему Yo-Yo MOLOSbob LF20 для безперервного вимірювання рівня з допуском ATEX, необхідним для таких видів застосування. Компактний і міцний вимірювальний пристрій із стрічкою з нержавіючої сталі забезпечує точні результати вимірювань на висоті силосу до 42 м, незалежно від характеристик сипучих матеріалів, таких як діелектрична проникність, пил, вологість, електропровідність або розмір зерна. Найпростіший монтаж та одноразова параметризація, яку не потрібно коригувати є додатковими перевагами цієї технології!