Цифрові вимірювальні сенсори тиску JUMO CEROS S02 M та C02

Цифрові вимірювальні сенсори тиску JUMO CEROS S02 M та C02 M з низьким енергоспоживанням

 

Вимірювальні сенсори тиску JUMO CEROS S02 M і C02 M є активними компонентами з вбудованим пристроєм формування сигналу, які вже з моменту виходу з заводу забезпечують температурно-компенсований і відкалібрований цифровий вихідний сигнал для значень тиску і температури. Вони особливо підходять для застосувань у системах вимірювання з низьким енергоспоживанням.

 

Доступні як п’єзорезистивна (JUMO CEROS S02 M), так і керамічна товстоплівкова версія (JUMO CEROS C02 M). П'єзорезистивна версія доступна в діапазонах вимірювань від 100 мбар до 100 бар відносного тиску і від 1 до 100 бар абсолютного, тоді як керамічна товстоплівкова версія доступна в діапазонах від 1,6 до 60 бар відносного тиску. Робочі температури від -40 до +125 °C.

 

Ще однією особливістю сенсорів для вимірювання тиску є їхнє надзвичайно низьке споживання струму та низьке споживання енергії. Це робить їх ідеальними кандидатами на застосування у системах з низьким енергоспоживанням, таких як, наприклад, портативні пристрої з батарейним живленням.

Оскільки JUMO CEROS S02 M і C02 M поставляються повністю відкаліброваними та попередньо відрегульованими, додаткове обладнання для вводу цих пристроїв в експлуатацію, таке як кліматичні шафи або системи калібрування, більше не потрібні. Це дозволяє заощадити витрати на виробництво.

 

Нові вимірювальні сенсори тиску можна використовувати в таких пристроях, як вимірювальні перетворювачі тиску, датчики гідростатичного рівня, реєстратори даних або цифрові манометри. Низька шорсткість поверхні JUMO CEROS S02 M також дозволяє використовувати пристрій в гігієнічних зонах.