Цифровий оптичний сенсор для визначення рівню розчиненого кисню у водних розчинах

Цифровий оптичний сенсор для визначення рівню розчиненого кисню у водних розчинах

JUMO digiLine O-DO S10 може бути використаний у прісній чи солоній воді

Завдяки передовій технології оптичного гасіння флуоресценції та функції цифрової обробки сигналу JUMO digiLine O-DO S10 забезпечується довгострокова стабільність вимірювання розчиненого кисню та температури.

Серед можливих сфер застосування — рибне господарство, очисні споруди та інші інженерні споруди водопостачання та водовідведення.

Корпус сенсора виготовлений із міцного ПВХ, тому JUMO digiLine O-DO S10 може бути використаний як у прісній, так і в солоній воді. Використовуючи інноваційну, зручну концепцію шинної системи JUMO digiLine, пристрій можна легко та швидко підключити до digiLine Master завдяки технології Plug and Play. Крім того, можливо ефективніше та швидше з’єднувати кабелі систем, у яких потрібно вимірювати кілька параметрів одночасно в різних точках.

Пристрій має інноваційну інтегровану систему керування сенсором. Відповідні робочі дані записуються та реєструються протягом усього життєвого циклу сенсора, щоб оптимізувати процеси та процедури, які пов’язані з експлуатацією. Сюди входить, серед іншого, реєстрація робочих годин і функції, що забезпечують прогнозне технічне обслуговування, наприклад, своєчасна сигналізація про необхідне калібрування або необхідну зміну кришки сенсора.

Інтерфейс RS485 Modbus RTU та аналоговий вихідний сигнал (4 … 20 мА) дозволяють легко інтегрувати сенсор в систему вимірювання та керування процесом. Діапазон вимірювання сенсора 0 … 20 мг/л. Пристрій може використовуватися в діапазоні температур від -5 до +50 °C.