Датчик відстані R1000 із технологією PRT (Pulse Ranging Technology) для точності позиціонування до міліметра

Точність навіть на великих відстанях

R1000 забезпечує точність < 1 мм у всьому діапазоні вимірювань, що гарантує оптимальне позиціонування. Це можливо завдяки базовій технології визначення діапазону імпульсів (PRT). В даний час він вважається найбільш точним методом вимірювання відстані в промисловому середовищі та має видатні вимірювальні характеристики для вимогливих застосувань: PRT дозволяє безконтактно визначати положення навіть на великих відстанях, тому додаткові заходи для точного позиціонування не потрібні. Таким чином, пристрої серії R1000 ідеально підходять для вимогливих застосувань, які вимагають позиціонування з точністю до міліметра. Крім того, датчик нечутливий до навколишнього світла, бруду або пилу, що відкриває широкий спектр застосувань для користувачів.

Додатковий пристрій для точного регулювання

Датчик відстані R1000 постачається з додатковим пристроєм регулювання, який забезпечує точне налаштування. Це гарантує високоточні вимірювання навіть на великих відстанях.

Дізнайтеся більше про наші конвеєрні рішення: https://www.pepperl-fuchs.com/global/en/material_handling.htm

Для отримання більш детальної інформації щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: oleksandr_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78