Ефективність У Формі Датчика - Запропонована Циліндричними Фотодатчиками серії М18

Ефективність У Формі Датчика - запропонована Циліндричними Фотодатчиками Серії М18

Датчики M18 можуть використовуватися як фотодатчики наскрізного променя, світловідбиваючі фотоелектричні датчики, світловідбиваючі датчики для виявлення прозорих об’єктів та дифузні датчики з або без подавлення заднього фону майже в кожному стандартному застосуванні. Завдяки стандартизованому сенсорному портфоліо, вибір та експлуатація продукту за допомогою потенціометра особливо прості та зрозумілі. Це дозволяє користувачам швидке та просте введення в експлуатацію декількох датчиків M18 з різними конструкціями, довжиною або режимами чутливості без необхідності знайомитися з різними інтерфейсами користувача.

Гнучкий і функціональний для широкого спектру застосувань

 

Фотоелектричні циліндричні датчики серії M18 розроблені для функціональності та можуть бути гнучко вибрані залежно від вимог застосування. Вони доступні з роз'ємом або фіксованим кабелем, з  варіантами бічного або фронтального виконання сенсора. Крім того, користувачі можуть вибирати від 40 мм до 60 мм довжини корпусу. Міцні металеві корпуси датчиків M18 особливо придатні для вимогливих застосувань. Як результат, можна досягти більш високих моментів затягування, ніж з датчиками з пластиковим корпусом. Елементи налаштування користувача та світлодіод статусу на звороті датчика чітко видно. Все це в поєднанні з різноманітними режимами функціонування та конструкціями робить зручну для користувачів серію датчиків M18 ідеальною для широкого спектру стандартних задач і застосувань.

Для отримання більш детальної щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78