Фотодатчики Pepperl+Fuchs Серії R10x для точного виявлення та вимірювання відстані в автоматизованих конвеєрних системах.

На виробничих підприємствах автоматичні конвеєрні системи транспортують продукти через усі етапи виробництва. За допомогою потужної лазерної технології DuraBeam фотоелектричні датчики серії R10x визначають правильне розташування навіть найменших об'єктів.

Застосування

На виробничих підприємствах продукти проходять різні етапи виробництва, перш ніж вони будуть завершені. Автоматизовані конвеєрні системи з’єднують окремі виробничі лінії та транспортують проміжні продукти в ящиках або лотках до наступної станції обробки. Щоб зробити можливим автоматизовану обробку, важливо, щоб ці проміжні продукти були точно розміщені. По ланцюгу можна транспортувати лише предмети, які знаходяться в правильному положенні; неправильно розташовані предмети необхідно відокремити та переставити.

Мета

На виробничих підприємствах можуть бути серйозні наслідки, якщо об’єкт знаходиться в неправильному положенні. Або об'єкт буде оброблено некоректно, або процес буде перервано через повідомлення про помилку. Важливо швидко і надійно ідентифікувати і відокремлювати неправильно розташовані об'єкти. Перевірки часто доводиться покладатися на найдрібніші характеристики продукту, оскільки об’єкти дуже малі або модифікації продукту неможливо внести з технічних чи оптичних причин.

Простір у виробничих приміщеннях також може бути тісним, а між проміжними етапами обробки часто буває висока температура навколишнього середовища. Промислові датчики, що працюють у таких середовищах, мають бути компактними та придатними для більш широких діапазонів температур.

Рішення

   Компактні датчики відстані серії R10x ідеально підходять для цього застосування, оскільки вони використовують потужну лазерну технологію DuraBeam. Завдяки надзвичайно точному освітленню цієї технології можна надійно виявити навіть найменші об’єкти чи особливості. У               поєднанні з перевіреною технологією Multi Pixel відстань вимірюється в мікрометрах. Фотоелектричні датчики серії R10x виявляють найменші виїмки — і навіть мінімальні перепади висоти для позначення правильного положення об’єкта. Плавні автоматизовані процеси гарантовані.

      Переваги

   DuraBeam поєднує в собі переваги світлодіодних і лазерних датчиків. Він може використовуватися при температурах від -40 °C до +60 °C і має тривалий термін служби. Невеликий стандартний дизайн фотоелектричних датчиків R10x робить їх ідеальними для використання в     обмеженому просторі. Компактний розмір вимірювального ядра дозволяє інтегрувати перевірену технологію Multi Pixel, щоб гарантувати безперешкодне та надзвичайно точне вимірювання відстані. Фотоелектричні датчики серії R10x оснащені інтерфейсом IO-Link, який відкриває ряд   можливостей для простої параметризації, діагностики або обслуговування датчика. Варіанти R100, R101 або R103 можна використовувати відповідно до ситуації монтажу. Кожен із цих варіантів пропонує однакові функції та технології, але різні концепції встановлення.

 Дізнайтеся більше про серії R10x і R20x за посиланням.

 Також ознайомтеся з повним оглядом наших продуктів і рішень для пакувальної промисловості.

 

Для отримання більш детальної щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78