IDEM представляє найменший у світі блокуючий вимикач із нержавіючої сталі, випробуваний на IP69K

IDEM представляє найменший у світі блокуючий вимикач із нержавіючої сталі, випробуваний на IP69K

IDEM Safety розробила найменші у світі блокуючі вимикачі з дзеркально полірованої нержавіючої сталі 316, які підходять для гігієнічних середовищ. MLZ і MMZ мають RFID-кодований актуатор типу 4 і виходи OSSD для послідовного підключення.

MLZ має розміри всього 30 x 30 x 145 мм у висоту, це блокувальний пристрій із електромагнітним керуванням, призначений для легкої дискретної установки на найвужчі огорожі машини та не потребує монтажної пластини.

Перевірені на IP67 і IP69K і придатні для очищення SIP і CIP, блокуючі вимикачі безпеки MLZ і MMZ достатньо надійні для використання на вулиці, а також суворих середовищ мийки. Гладка поверхня пристрою та закруглені краї спрощують чищення, зменшуючи ймовірність накопичення бактерій, що робить його ідеальним рішенням для для виробництва харчових продуктів, напоїв та фармацевтичного виробництва.

Потужна функція блокування

Незважаючи на невеликі розміри, цей інноваційний захисний вимикач неймовірно довговічний і міцний, із вражаючою утримуючою силою 4000 Н у заблокованому стані. Для більш важких огороджень він поставляється з регульованим кульковим фіксатором, що дозволяє користувачеві швидко та легко регулювати силу фіксації під час встановлення відповідно до вимог огороджень. Задня кнопка евакуації для виходу із зони, що охороняється, коли двері доступу замкнені, також доступна як опція.

 

Спроектована універсальність

Сумісний із ковзними та шарнірними захисними огорожами, MLZ має унікальну конструкцію головки та приводу з RFID-кодуванням на 3 поверхнях перемикача, що робить його достатньо гнучким, щоб інтегрувати його майже в будь-який тип захисних дверей машини. Інтуїтивно зрозумілі світлодіодні індикатори не тільки швидко встановлюються, але й спрощують діагностику несправностей.

Компактний, гігієнічний і надійний

MMZ — це найменший у світі RFID-перемикач із нержавіючої сталі 316. 22-мм міжцентрова відстань кріплення та компактний дизайн підходять для контролю дверей, воріт та інших рухомих засобів захисту, які вимагають високого ступеня захисту.

Унікальний дизайн пропонує багато функцій, як і пластиковий перемикач, а також багато іншого. В поєднанні з дзеркально полірованою обробкою робить MMZ ідеальним для гігієнічних середовищ.

Універсальний монтаж

MMZ має симетричний дизайн, який підтримує як ліву, так і праву прокладку кабелю.

Можливість підключення для високого рівня безпеки

Щоб досягти ще більш високого рівня безпеки для кількох захисних пристроїв, MLZ і MMZ можна з’єднати послідовно до 30 пристроїв, підтримуючи CAT4, SIL3, PLe та відповідаючи вимогам до кодування типу 4 відповідно до EN ISO14119.

 

MLZ і MMZ є доповненнями до серії захисних перемикачів Z-серії IDEM, які обслуговують різноманітні застосунки безпеки машин, кожна з яких здатна до взаємозв’язку. Асортимент також включає компактні запобіжні вимикачі MPZ RFID для контролю дверей, воріт та інших рухомих засобів захисту, які вимагають високого ступеня захисту.

 

Для отримання більш детальної інформації щодо обладнання виробництва фірми Idem Safety Switches звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: oleksandr_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78