Інкрементальні поворотні енкодери серії ENI90 — унікальна точність із технологією BlueBeam

Інкрементальні поворотні енкодери серії ENI90 — унікальна точність із технологією BlueBeam

Асинхронні двигуни або генератори вимагають високоточного регулювання швидкості. Для таких застосувань компанія Pepperl+Fuchs розширила свій портфель енкодерів з порожнистим валом серією ENI90. Завдяки інтегрованій технології BlueBeam, ці компактні та надійні інкрементальні енкодери забезпечують максимальну точність для будь-якого стандартного або важкого застосування та можуть витримувати швидкість обертання до 6000 об/хв завдяки високій ударостійкості. Для контролю швидкості сканування виконується синім світлодіодом. Порівняно з інфрачервоним світлом, це забезпечує найвищу якість сигналу, доступну на даний момент, найкращу ефективність і дуже високу роздільну здатність.

Сімейство продуктів ENI90 доступне в трьох різних версіях з широким набором аксесуарів для задоволення вимог широкого спектру застосувань.

Три варіанти для максимальної різноманітності застосувань

Портфоліо поворотних датчиків ENI90 включає три різні варіанти з індивідуальними параметрами конфігурації:

Серія ENI90IL надає користувачам економічне рішення енкодера, яке ідеально підходить для стандартних застосувань.

Енкодери ENI90PL використовуються, наприклад, на електродвигунах і генераторах або там, де потрібне точне визначення швидкості. Вони демонструють свою точність навіть у складних умовах навколишнього середовища: енкодери мають ізольований приводний вал для високої діелектричної міцності до 2 кВ, високої стійкості до ударів та вібрації та захисту ланцюга від ЕМС, що забезпечує максимальну готовність системи.

Як надійний енкодер для важких умов роботи, ENI90HD забезпечує максимальну продуктивність навіть у найскладніших умовах навколишнього середовища та експлуатації. Поєднання міцної конструкції, високої механічної навантажувальної здатності та пікової діелектричної міцності до 2,5 кВ забезпечує тривалу надійну роботу на металургійних заводах, включаючи техніку підйому та транспортування. Ротаційний енкодер ENI90HO, морський варіант високопотужного енкодера, спеціально розроблений для використання в морських застосувань, напр. на нафтових платформах, у портових спорудах або на морських вітрових електростанціях.

 

Основні характеристики сімейства енкодерів ENI90:

- Унікальна точність, досягнута технологією BlueBeam — як у стандартних, так і у важких умовах

- Серія енкодерів із міцним, компактним дизайном корпусу та високим рівнем захисту навколишнього середовища для використання у складних промислових середовищах

- Міцний завдяки високій стійкості до ударів і вібрації навіть на швидкості до 6000 об/хв.

- Максимальна гнучкість монтажу завдяки отворам із кроком 60° та різноманітним аксесуарам

 

Для отримання більш детальної інформації щодо обладнання виробництва фірми Pepperl+Fuchs звертайтеся до нашого продакт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78