Інноваційний цифровий оптичний датчик для розчиненого кисню JUMO digiLine O-DO H10/H20

Компанія JUMO представляє новітню розробку – цифровий оптичний датчик JUMO digiLine O-DO H10/H20, створений для точного вимірювання розчиненого кисню у гігієнічних та складних умовах. Цей датчик забезпечує високу надійність та ефективність у різноманітних застосуваннях, від пивоваріння до біотехнологій. Завдяки гнучким варіантам підключення та інтеграції, датчик можна швидко налаштувати для ваших потреб.

Основні переваги:

  • Доступний у двох версіях: слідовий датчик (H20) та стандартний датчик для аеробних процесів (H10).
  • Може використовуватися як окрема точка вимірювання або в складі мережі датчиків.
  • Надійна робота навіть за складних умов експлуатації.
  • Мембрана датчика відповідає класу USP VI для біопроцесів.
  • Сумісність із агресивними середовищами.
  • Зниження часу на встановлення та обслуговування.
  • Можливість калібрування на ПК або ноутбуці за допомогою JUMO DSM.

Технічні характеристики:

  • Матеріал датчика: Нержавіюча сталь 1.4435
  • Принцип вимірювання: Оптичний
  • Розміри: Діаметр 12 мм, довжина стрижня 120 мм (інші довжини за запитом)
  • З’єднання: Вилка VP Pg 13.5
  • Діапазон вимірювань:
    • JUMO digiLine O-DO H10: 0 до 22,5 ppm (мг/л); 0 до 248 % SAT; 0 до 50 % O2
    • JUMO digiLine O-DO H20: 0 до 2000 ppb (мкг/л); 0 до 5 % O2; 0 до 50 hPa
  • Компенсація температури: Автоматична
  • Температура процесу: 0 до 50 °C оптимально; -10 до +90 °C максимум
  • Тиск процесу: При 20 °C: -1 до +12 бар максимум
  • CIP: 2 % NaOH, 80 °C
  • SIP: Максимум 140 °C, 1,5 бар
  • Вихід: Цифровий; 4 до 20 мА
  • Серійний інтерфейс: RS485 з протоколом Modbus RTU
  • Перехресна чутливість: Газ хлору; органічні розчинники (ацетон, толуол, хлороформ, хлороцтова кислота)

Цей датчик ідеально підходить для пивоваріння, біореакторів та інших гігієнічних застосувань. Завдяки заводському калібруванню пристрій одразу готовий до роботи та інтегрується у системи JUMO digiLine за принципом Plug and Play.