JUMO meroVIEW: Універсальний інструмент для складних застосувань

Багатофункціональний цифровий індикатор з функцією ПЛК

Підходить для багатьох галузей промисловості

Нова серія цифрових індикаторів JUMO meroVIEW відображує широкий спектр змінних процесу, має функції ПЛК і контролює процеси в режимі реального часу.

Нова серія доступна з п’яти розрядним  дисплеєм у альбомному форматі 96 × 48 мм, типовому для дисплеїв, а також у форматах 48 × 48 мм, 48 × 96 мм і 96 × 96 мм.

До 5 універсальних вимірювальних входів дозволяють підключати датчики температури RTD, термопари, датчики опору, потенціометри та стандартні сигнали від 0(4) до 20 мА/0(2) до 10 В. Лінеаризація на замовлення з 40 парами значень або математичний поліном 4-го порядку дозволяє індивідуально адаптуватися до широкого різноманіття сигналів датчиків.

Модульна концепція пристрою пропонує гнучке розширення з широким вибором опцій. До них належать цифрові та аналогові входи, виходи та інтерфейси, а також джерело напруги для двопровідних передавачів.

Високий ступінь підключення досягається за допомогою доступних інтерфейсів RS485 (Modbus RTU master/slave), Ethernet (Modbus TCP master/slave) і PROFINET-пристроїв, а також USB-хост і USB-пристрій.

На додаток до стандартних функцій, таких як мінімальне/максимальне значення, утримання виміряного значення або функція тари для зважування, математичні та логічні функції можна використовувати для зв’язування аналогових чи цифрових значень або для реалізації додаткових функцій керування за допомогою ST- коду (структурований текст).