"КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" ЗАПРОШУЄ ВАС ВІДВІДАТИ ВИСТАВКУ "АГРОКОМПЛЕКС2017"

Запрошуємо Вас відвідати виставку «АгроКомплекс»
Місце проведення: КиївЕкспоПлаза
Час проведення 31 жовтня - 2 листопада 2017 р

«Агрокомплекс» - виставковий проект, який проводиться з 2015 року, кожен другий рік, чергуючись з міжнародною виставкою «ІнтерАГРО». Унікальна ідея проекту «Агрокомплекс»: створити міжнародну інтерактивну площадку для обговорення актуальних трендів світових аграрних ринків і визначення найбільш перспективних напрямків розвитку агропромислового виробництва України з урахуванням реального стану та можливостей агропромислових підприємств різних форм організації і власності.

Компанія "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" представить надійне і ефективне обладнання для сільськогосподарської промисловості.


Буде представлена власна розробка фахівців «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ» - шафа управління зерносушаркою.


Відвідувачі нашого стенду зможуть ознайомитися з функціонуючим демо-бункером з контрольно-вимірювальними приладами - вологомірами в потоці для сипучих матеріалів від компанії IMKO micromodultechnik GMBH і елементами системи управління на базі частотного перетворювача і контролера і операторської панелі Mitsubishi Electric. На функціонуючої установці буде представлений широкий спектр сигналізаторів рівня і рівнемірів компанії MOLLET.

І крім традиційно подаються нами на виставках сигналізаторів рівня німецької компанії MOLLET, вперше буде представлений високоточний рефлекс-радарний рівнемір сипучих продуктів MWF і стрічковий рівнемір, робота якого заснована на вимірі шляхом зондування.

   

Також будуть представлені канальні вимірювачі пилу і детектори пилу, детектори пилу в приміщенні, детектори потоку, система температурного моніторингу при зберіганні зернових продуктів - Grain-Watch® шведської компанії Liros Electronic.

Більш детальну інформацію, Ви зможете отримати у фахівців нашої компанії.

Також «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ» представить системи моніторингу роботи і комплексного захисту для норій і конвеєрних систем виробництва компанії всесвітньо відомого виробника 4B Braime Components Limited.

Приходьте на виставку! Поспілкуйтеся з експертами аграрного сектора, і знайдіть оптимальні рішення тих завдань і питань, які поставлені перед Вами.

Чекаємо Вас 30 жовтня - 2 листопада на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: Україна, м Київ, вул. Салютна, 2 Б, павільйон № 1, стенд № В 121