Mitsubishi Electric Automation анонсує нову серію ПЛК

Mitsubishi Electric Automation, Inc. розширює свою лінійку компактних контролерів серії MELSEC iQ-F, пропонуючи базову модель, що надає OEM-виробникам універсальний контролер для невеликих машин до 60 входів/виходів з вбудованим підключенням до Ethernet.

ПЛК FX5S - це рішення для простих програм автоматизації за доступнішою ціною, ніж вихідна високопродуктивна модель FX5U і модель середнього класу FX5UJ.

Унікальні особливості ПЛК FX5S включають вбудований веб-сервер для підключення до веб-сторінок, що настроюються, і мережеві можливості CC-Link IE для надійного зв'язку з панелями оператора, частотними перетворювачами, сервоприводом та віддаленими модулями.

Компактні контролери MELSEC серії iQ-F мають більш високу швидкість та збільшений обсяг пам'яті для програмування, забезпечуючи клієнтам чудову продуктивність та надійність.

Ця базова модель програмується у тому ж середовищі GX Works3, що й інші компактні ПЛК серії iQ-F, що робить її ідеальною для простих програм автоматизації у будь-якій галузі промисловості.

Більше інформації про продукт тут:

https://us.mitsubishielectric.com/fa/en/support/technical-support/knowledge-base/getdocument/?docid=3E26SJWH3ZZR-1398111405-4110

Детальну інформацію можна отримати у : Володимир Ведьгун (Vladimir_Vedgun@kck.ua   //  +38 (067) 658-08-12