Накладний витратомір: доповнення до серії OPTISONIC 6300

Серія ультразвукових накладних витратомірів OPTISONIC 6300 поповнилася новою версією портативного накладного витратоміра OPTISONIC 6300 P, який тепер не поступається функціональним можливостям свого стаціонарного аналогу OPTISONIC 6300.

Як і попередня версія, новий OPTISONIC 6300 P поставляється з польовим перетворювачем з живленням від акумулятора, повним набором функцій вимірювання, включаючи розрахунок теплової енергії, а також з вбудованим реєстратором даних. У новій версії було значно покращено обробку сигналу та сигнали вимірювань, всі дані вимірювань тепер можна відстежувати та аналізувати за допомогою смарт-пристрою, використовуючи мобільний додаток OPTISONIC 6300 P, який доступний безкоштовно в Google Playstore. Програма спрощує налаштування та введення в експлуатацію накладного витратоміра через захищене бездротове з'єднання Bluetooth® або USB-кабель.

Портативна сенсорна рейка OPTISONIC 6300 P також була змінена і тепер може використовуватися з великими перетворювачами як опція. Таким чином, тепер витратомір можна використовувати для будь-яких рідин у трубопроводах з діапазоном діаметрів від DN15…4000 до ½…160¨, у тому ж діапазоні, що і стаціонарний витратомір OPTISONIC 6300.