Нова модель: 3/2-ходовий кульовий кран GEMÜ BB07

Компанія GEMÜ, що спеціалізується на виробництві клапанів, розширює свою програму постачання промислових кульових кранів. Завдяки своїй багатофункціональності 3/2-ходові кульові крани нещодавно розробленої лінійки GEMÜ BB07 підходять для використання в різних сферах: в хімічній промисловості, для промислової водопідготовки та обробки поверхонь, в енергетиці та природоохоронних технологіях, а також в машинобудуванні та переробній промисловості.

3/2-ходовий кульовий кран GEMÜ BB07 ідеально підходить для змішування та розділення потоків робочих середовищ, наприклад, для оптимального перемикання середовищ в енергетиці або для допоміжних компонентів, що використовуються в харчовій промисловості.

Ще однією перевагою нової лінійки кульових кранів є їх виконання зі з'єднанням у вигляді різьбової муфти, що забезпечує простий монтаж запірної арматури.

Багатоходові кульові крани GEMÜ BB07 є економічним рішенням, оскільки для завдань зі змішування та розділення, як правило, потрібно кілька окремих клапанів, які в даному випадку об'єднані всього в один конструктивний вузол.

Завдяки наявності трьох відводів кульові крани GEMÜ BB07 підходять для універсального застосування. Фланець головки ISO 5211 забезпечує простий монтаж приводу. Ущільнення сідла виконано із PTFE. Кульові крани нещодавно розробленої лінійки GEMÜ BB07 можуть бути автоматизовані, вимагають лише мінімального технічного обслуговування та підходять для використання у вакуумному середовищі. Вони доступні з кулею з Т- або L-подібним отвором, що забезпечує їх універсальність.

3/2-ходові кульові крани нового виконання пропонуються з наступними варіантами приводу:

 

• GEMÜ BB07 – з вільним валом;

• GEMÜ B47 – з пневматичним приводом;

• GEMÜ B27 – з ручним приводом;

• GEMÜ B57 – з електричним приводом.