Нові графічні термінали серії SIMPLE від Mitsubishi Electric полегшують віддалений доступ

Компанія Mitsubishi Electric запустила два нові додаткові графічні операційні термінали (GOT) до своєї лінійки GOT SIMPLE Series. Широкоформатні моделі з діагоналлю 10 і 7 дюймів, які підтримують віртуальні мережні обчислення (VNC), можна використовувати як сервери VNC, що забезпечують віддалений доступ з офісів або інших віддалених місць, де можуть опинитися польові інженери. Ця функція допоможе задовольнити потреби клієнтів щодо підвищення ефективності роботи при виконанні моніторингу та технічного обслуговування на фабриках, будинках, комунальних підприємствах та інших програмах автоматизації.

Іншою ключовою особливістю нових моделей GOT є збільшення в 1,5 рази ємності вбудованої пам’яті до 15 МБ, що полегшує збереження дизайну екрана. Крім того, за допомогою карти пам’яті SDHC можна записувати журнали операцій у хронологічному порядку для покращення відстеження. Це може бути корисно для перевірки операцій, а також для усунення несправностей під час виявлення неправильних операцій або потенційних першопричин проблем.

Крім того, ці останні моделі серії GOT SIMPLE тепер підтримують контурні шрифти, забезпечуючи більш чітку видимість тексту на екрані за рахунок згладжування країв текстових символів. Ця підвищена чіткість може допомогти запобігти неправильному читанню, але також може допомогти читанню на відстані.

 

  Оскільки комунікаційні інтерфейси також є ще одним ключовим фактором для користувачів, які вибирають GOT, Mitsubishi Electric покращив вбудовані інтерфейси для цих нових моделей. На додаток до стандартних інтерфейсів GOT SIMPLE Series Ethernet, RS-232 і RS-422, нові пристрої також пропонують підтримку RS-485. Це полегшує підключення широкого спектру пристроїв, таких як терморегулятори та периферійні пристрої MODBUS®, що полегшує користувачам впровадження стратегій підключеного цифрового виробництва у своїй діяльності.