Новий BM26A-8000 доповнює серію магнітних рівнемірів

• Компанія KROHNE доповнює нову серію магнітних рівнемірів BM26A

• Завдяки більш ніж 65-річному досвіду розробки рівнемірів даного типу нове покоління приладів є найбільш універсальною та конкурентною серією на ринку

• Стандартні виконання для високих та низьких температур та тиску, широкий спектр опцій та аксесуарів

Новий магнітний рівнемір BM26A-8000 для редундантного вимірювання рівня рідин

З виходом рівнеміру BM26A-8000 компанія КРОНЕ завершує виведення на ринок нової серії магнітних рівнемірів BM26A у 2023 році. Дані прилади мають замінити попереднє покоління і адаптовані до специфіки потреб промисловості.

Серія BM26 була введена в 1955 році і є одним з довготривалих сімейств рівнемірів. Завдяки більш ніж 65-річному досвіду виробництва та впровадження приладів даного типу компанії КРОНЕ вдалося створити нове покоління найуніверсальнішою та конкурентнішою серією на ринку. Міцна конструкція приладу залишилася незмінною, проте було додано безліч опцій, і виконання, які раніше вважалися спеціальними, зараз доступні як стандартні.

Серія BM26 доступна для діапазонів вимірювань від 0,3 м/1 фут до 5,5 м/18 фут (інші діапазони на запит). Серед доступних аксесуарів та опцій - такі як, наприклад, клапани, термоізоляція, різні матеріали виконання, граничні вимикачі, допуски по вибухозахисту, вимірювання межі розділу фаз або виконання приладів для екстремальних виробничих умов. Залежно від застосування приладу BM26A можливий вибір комунікаційних опцій від дисплея без зовнішнього живлення до граничних вимикачів або герконових перетворювачів з аналоговими або цифровими виходами.

Серія BM26A в деталях:

Рівнемір BM26A-1000 – для базових вимірювань рідких продуктів при температурі до +200°C та тиску 40 бар надл. Цей економічний рівнемір особливо підходить для безперервного вимірювання рівня в резервуарах для зберігання води, баків прийому конденсату, а також у промивних та заспокійливих резервуарах для палива, мастил, присадок або аналогічних хімікатів.

Рівнемір BM26A-3000 – для корозійно-активних рідин з температурою до +100°C та тиском 6 бар. Рівномір виготовлений з корозійностійкого поліпропілену, ПВХ або ПВДФ, підходить для безперервного та безпечного вимірювання рівня у пластикових або футерованих резервуарах для зберігання, реакторах, ферментаційних чанах або контейнерах з агресивними хімічними речовинами, такими як сірчана кислота.

BM26A-5000 - це виносна камера (без поплавця) для рівнемірів, таких як: рефлекс-радарний (TDR), радарний (FMCW) або буйковий. Дана виносна камера забезпечує ідеальні умови для надійного та точного вимірювання рівня в екстремальних виробничих умовах, таких як рухомі поверхні речовин, температура -196...+400°C, тиск ≤ 400 бар надл., у таких галузях як хімія, нафта та газ .

Рівнемір BM26A-6000 – для вимірювання зрідженого газу та в умовах низьких температур. Рівномір зокрема підходить для безперервного вимірювання рівня в технологічних резервуарах або резервуарах для зберігання, містять низькотемпературні середовища, такі як зріджений аміак (NH3), зріджений вуглекислий газ (CO2) або зріджений пропан. Даний рівнемір поставляється з різними варіантами теплоізоляції для використання за робочих температур до -196°C

.

Компанія КРОНЕ завершує виведення на ринок нової серії магнітних рівнемірів BM26A в 2023 році.

 

Прилад BM26A-7000 для робочих умов з підвищеними вимогами та вимірювання розділу фаз до температури +400°C та тиску 400 бар надл. Прилад з магнітними прапорцями зокрема підходить для безперервного вимірювання рівня рідин високої температури або під високим тиском у хімічних, нафтохімічних та нафтопереробних процесах або для встановлення в котельнях у різних галузях промисловості. Прилад однаково підходить для вимірювання поділу фаз у сепараторах нафти/води чи аналогічних установках. Правильним вибором стане версія з футеруванням з матеріалу PTFE для контролю рівня корозійно-активних речовин у резервуарах під тиском до 40 бар надл.

Новий прилад BM26A-8000 для редундантного вимірювання рівня доступний у двох версіях: BM26A-8000-TWIN складається з подвійної вимірювальної камери, де в одній частині знаходиться прапорцевий індикатор, а в іншій служить виносною камерою для встановлення або рефлекс-радарного (TDR), або радарного (FMCW) або буйкового рівнеміра.

Версія приладу BM26A-8000-BI має унікальну вимірювальну камеру із двома ізольованими один від одного окремими камерами – одна для сенсора рівнеміру OPTIFLEX 7200, а інша для поплавця.

Якщо дані виконання додатково оснащені герконовим перетворювачем, користувач може порівнювати результати вимірювання рефлекс-радарного рівнеміра з результатами герконового перетворювача, перебуваючи безпосередньо біля пульта управління. Це уможливлює редундантний вимір, оскільки обидві технології працюють незалежно один від одного, де також виключено взаємовплив, що забезпечує високий рівень надійності виробничого процесу на критично важливих ділянках.

Таким чином, прилад BM26A-8000 є ідеальним вибором для використання парових замкнутих циклів електростанцій, складських ємностях з небезпечними хімічними речовинами, сепараторах у нафтовій та газовій промисловості, а також для багатьох інших застосувань для вимірювання рівня та межі розділу фаз. Залежно від вибраної конфігурації магнітний індикатор прапорця може використовуватися в умовах, що задовольняють вимогам аж SIL2/3.