Новий датчик для вимірювання об'ємної витрати повітря від компанії ENVEA

 ENVEA представляє AirFlow P – новий датчик для вимірювання об'ємної витрати навіть у запилених середовищах. Незалежно від того, чи використовується датчик у середовищі з низькою запиленістю або у     важких умовах, AirFlow P завжди забезпечує надійні виміряні значення, навіть коли він працює в умовах високого пилового навантаження. Це робить AirFlow P ідеальним пристроєм для вимірювання об'ємної   витрати в місцях, де не можливо використовувати вимірювання за принципом перепаду тиску через надмірну запиленість або де перетворення повітроводу неможливе або небажане. AirFlow P можна легко   встановити на існуючі повітропроводи, без необхідності у трубах Вентурі або подібних перетвореннях.

  За допомогою двох антен, що знаходяться у повітроводі, AirFlow P може виконувати точне вимірювання швидкості. Площа повітроводу заноситься в блок оцінки і   система AirFlow P видає аналоговий сигнал м3 /год (v x A). Завдяки новітнім технологіям можна вимірювати об'ємну витрату за допомогою AirFlow P навіть у   практично чистих газоходах із запиленістю всього кілька мг/м³. Також можливо використовувати AirFlow P як пристрій вимірювання просто швидкості потоку, тобто.   для підтримання фактичної швидкості матеріалу сталою.

 Система AirFlow P складається із спеціального технологічного адаптера, датчика та блоку оцінки. Антени датчика легко взаємозамінні та доступні у різних версіях. Таким чином AirFlow P можна використовувати практично за будь-яких технологічних умов. Для великих каналів можна змонтувати до трьох точок вимірювання, підключених до одного блоку обробки з формуванням усередненого сигналу.

Об ENVEA

ENVEA є світовим виробником систем моніторингу довкілля, викидів та процесів. Обладнання та технології ENVEA включають газоаналізатори, монітори пилу, витратоміри твердих частинок і димових газів, а також рішення для обробки даних про навколишнє середовище.

ENVEA Process GmbH - одне з бізнес-підрозділів групи ENVEA, розташоване в Шлінгені (Німеччина) і спеціалізується на рішеннях для оптимізації процесів. ENVEA Process розробляє та виробляє вимірювальні системи для вимірювання твердих частинок порошку, пилу та грануляту, такі як вимірювання масової витрати, моніторинг витрати матеріалу, вимірювання вологості.

Рішення ENVEA допомагають оптимізувати процеси та сприяють підвищенню ефективності виробництва, що дозволяє скоротити час простою та матеріальні втрати.