Новий компактний клас приладів для вимірювання електропровідності - JUMO tecline CR C01

Новий компактний клас приладів для вимірювання електропровідності

JUMO tecline CR C01 міцний та надійний

 

Кондуктивний двоелектродний датчик вимірювання електропровідності JUMO tecLine CR S01 має компактну конструкцію та широкий діапазон вимірювання. Стійкість до низьких і високих температур, тиску роблять його універсальним у використанні.

JUMO tecLine CR S01 надійно працює в діапазоні температур від -40 до +100 °C та має діапазон вимірювання електропровідності від 1 до 5 000 мкСм/см. Завдяки використанню 2 високоякісних і стійких до корозії електродів з нержавіючої сталі, які вбудовані в міцний пластиковий корпус з PEEK, датчик можна використовувати в різних середовищах. JUMO tecLine CR S01 є ідеальним варіантом для систем охолодження, кондиціювання повітря та установок зворотного осмосу. Він також може використовуватися у процесах з підготовки питної води та води для плавальних басейнів або з технологічною водою, що містить хімікати.

 

Приєднання до процесу доступні у версіях з нержавіючої сталі, нікельованої латуні або поліаміду (PA). Компактний тип конструкції забезпечує простоту монтажу. Завдяки своїй короткій монтажній довжині пристрій також підходить для монтажу у труби з малим діаметром. Зовнішні електроди дуже легко чистити, що значно скорочує час на технічне обслуговування.

 

JUMO tecLine CR S01 можна підключати до стандартних трансмітерів електропровідності. Серед них пристрої серій ecoTRANS, dTRANS CR02, AQUIS 500 CR або AQUIS touch JUMO. Електронна частина JUMO digiLine CR перетворює його на надійний цифровий компонент сучасних установок підготовки води «4.0» з інтерфейсом digiLine/Modbus.