НОВИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ЕЛЕКТРОННИХ КОМПОНЕНТІВ ДЛЯ СИСТЕМ СТЕЖЕННЯ 4B BRAIME ELEVATOR COMPONENTS

Шановні клієнти!


З радістю повідомляємо Вам, що наша компанія уклала договір про співпрацю з всесвітньо відомим виробником обладнання для контролю роботи норій і конвеєрів 4В Braime Elevator Components. На виставці «ІнтерАгро2014» компанія «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ» організувала зустріч, де з нашого боку керівник департаменту продажів Сергій Мороз та фахівець по роботі з системами стеження Олександр Куценко провели переговори з представниками компанії 4В - Костянтином Аніссімовим і Робертом Фільдсендом (Директор з виробництва). В результаті переговорів компанія «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ» стала офіційним дистриб'ютором компанії 4В Braime Ліфт Компоненти в Україні з постачання електронних компонентів для контролю роботи конвеєрів і ковшових елеваторів.


З 1971 року 4В Braime  Elevator Components в Великобританії займається розробкою ковшових елеваторів та конвеєрів, а також виробництвом електронних компонентів для систем стеження роботи конвеєрів і норій з використанням передових технологій і матеріалів, включаючи інтелектуальні датчики, пристрої моніторингу прилягання стрічки, датчики температури підшипників, індикатори швидкості та ін. компоненти. Устаткування виробництва 4В широко використовується в сільському господарстві, харчовій, будівельній та ін. промисловостях. Широка мережа представництв по всьому світу дозволяє швидко і якісно вирішити всі питання клієнтів на місці.

Детальніше з продукцією 4В Braime Elevator Components можна ознайомитисяв тут і в розділі Системи контролю роботи норій та конвейерів

Відповідальний менеджер Александр Куценко
Тел: 044 494 33 55 – доб. 6146
E-Mail: alexander_kutsenko@kck.ua