НОВИНКА! НОВИЙ НОЖОВИЙ КЛАПАН ВИСОКОГО ТИСКУ ORBINOX HB

ORBINOX з гордістю представляє новий двонаправлений ножовий клапан високого тиску, призначений для промислового застосування та очищення води. Його конструкція зосереджена на створенні ідеального рішення для водопідготовки та для загальних промислових процесів, які вимагають високого тиску та надійності.

Ножова засувка серії HB має корпус з ковкого чавуну, що складається з двох частин і відполірований ніж із нержавіючої сталі. Засувка доступна в розмірах від DN80 (3”) до DN 600 (24”) і підходить для робочого тиску до 20 бар (300 psi). Можливі різні варіанти керування починаючи від ручного маховика, ручного редуктора, пневматичного чи електричного привода і закінчуючи гідравлічним приводом. Базуючись на багатому досвіді компанії ORBINOX в розробці та виробництві шиберних засувок нова модель HB має дуже високу якість виконання, обробка частин корпусу виконана з високою точністю, що в купі зі спеціальним рішенням для ущільнення ножа та ущільнення корпусу забезпечує оптимальну герметичність і низьку ступінь тертя між ножем і ущільненнями.

Багаторічний досвід ORBINOX у виготовленні нестандартних клапанів дозволяє також виробляти ножові засувки моделі HB у спеціальних виконаннях із використанням різноманітних матеріалів конструкцій для задоволення конкретних вимог застосування.

Наразі ORBINOX представлена ​​у понад 70 країнах на п’яти континентах, маючи 6 заводів-виробників у Європі, Америці та Азії, 10 компаній з продажу та дистриб’юції та розгалужену мережу дистриб’юторів по всьому світу. Більш ніж 55-річний досвід у проектуванні, виробництві та маркетингу ножових клапанів, а також шиберів, заслінок і клапанів для гідравлічних робіт робить сьогодні компанію ORBINOX світовим лідером у сфері контролю