OPTIBAR eDP - вимірювання рівня, диференціального тиску та щільності без капілярних ліній

֍  Електронне вимірювання диференціального тиску при вимірюванні рівня у відкритих та закритих резервуарах

֍  Економічні налаштування та монтаж: менші технологічні приєднання, електронний сигнальний кабель замість капілярних ліній з масляним заповненням

֍  Зв'язок по Bluetooth, металеві або керамічні мембрани, різні технологічні приєднання, різні опції комунікації та галузеві сертифікати

 

Прилад OPTIBAR 5060 eDP доповнює лінійку OPTIBAR компанії КРОНЕ електронним перетворювачем диференціального тиску (eDP). Він призначений для вимірювання рівня, щільності та диференціального тиску в закритих резервуарах, а також для вимірювання рівня з компенсацією за щільністю у відкритих резервуарах.

На відміну від класичної установки вимірювача диференціального тиску (DP) з мембранним роздільником та довгими капілярними лініями OPTIBAR 5060 eDP має перевагу, що полягає в економічному монтажу на резервуар: він вимагає менших технологічних приєднань, а зв'язок здійснюється через електронний сигнальний кабель замість капілярних ліній з мастилом . OPTIBAR 5060 eDP доступний з технологічними приєднаннями від G½ і забезпечує максимальну відстань до 25 м між верхнім та нижнім відбірниками. Таким чином, знижуються витрати на встановлення та технічне обслуговування, особливо на високих резервуарах, де знадобилися б довгі капіляри.

Версія eDP має великий функціонал звичайної серії OPTIBAR 5060, наприклад, опцією зв'язку по Bluetooth через смартфон або планшет (через додаток OPTICHECK Pressure Mobile App). Ця версія доступна з металевими або керамічними мембранами, широким рядом (гігієнічних) технологічних приєднань, різними опціями комунікацій аж до FF і Profibus-PA і матеріалами корпусу від пластику до нержавіючої сталі.

OPTIBAR 5060 eDP має вбудований вимір статичного тиску для отримання додаткової інформації про технологічний процес. Прилад має різні галузеві сертифікати, а також сертифікований за SIL 2/3 з можливістю дистанційної активації режиму SIL через дисплей, DTM або Bluetooth.

Вимірювання eDP:                                                                                                                   eDP складається з двох дискретних датчиків тиску, які встановлюються на резервуар також як класичний перетворювач диференціального тиску. Один перетворювач, який зазвичай встановлюється на днищі резервуара, є первинним вимірювальним елементом для вимірювання надлишкового тиску в резервуарі. Вторинний вимірювальний елемент вимірює тиск газу у верхній частині резервуара та з'єднаний з первинним за допомогою електронного сигнального кабелю, що забезпечує швидке та синхронне вимірювання. Первинний сенсор потім обчислює диференціальний тиск між ними. Електронний перетворювач втрачає свої переваги у застосуваннях з більш високим тиском газу, для яких найкраще підходять класичні перетворювачі диференціального тиску OPTIBAR DP 7060 або OPTIBAR DP 3050.

 

 

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до нашого продукт-менеджера Сергія Шміда:

E-mail: sergey_shmid@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-87