OPTIBRIDGE 3880: Нова бездротова комунікаційна система віддаленого доступу до даних вимірювань від KROHNE

• Повністю автономний, живлення від батареї або магістральної мережі, бездротова комунікаційна система для віддаленого доступу до даних вимірювань

• Інтеграція даних у систему SCADA, запис даних та сховище для технічного обслуговування, візуалізації процесу та оцінки даних, включаючи додатки IIoT

• Додаткове рішення для вимірювача води WATERFLUX 3070, що працює від батареї

 

Новий OPTIBRIDGE 3880 IIoT з функцією запису даних для віддалених сервісів, прийому та оцінки даних

 

Компанія KROHNE представляє прилад OPTIBRIDGE 3880 IIoT для запису даних для віддалених сервісів, для прийому та оцінки. Це повністю автономна комунікаційна система з живленням від батареї або магістральної мережі для віддаленого доступу до даних вимірювань, призначена для індустрії води та стічних вод.

Використовуючи мобільну комунікацію за допомогою 2G, 3G та 4G, прилад OPTIBRIDGE 3880 пропонує широкий ряд опцій менеджменту даних – від простого запису даних до підключення до інтернету та сховища для технічного обслуговування, візуалізації процесу та оцінки даних. Система також спроектована для перспективного застосування згідно з вимогами IIoT (Industrial Internet of Things), пропонує гнучкі та модульні рішення для прийому даних та їх аналізу у простих мережах.

При використанні інтергрованого програмного забезпечення KROHNE (OPTIBRIDGE 3880 Connector), дані можуть бути інтегровані в будь-яку систему SCADA або інші системи програмного забезпечення з використанням стандартних індустріальних протоколів, наприклад, OPC UA, CSV, і т.д. Замовник має повний контроль над своїми даними, оскільки вони знаходяться на його локальному сервері та відправляються за допомогою наскрізного шифрування.

OPTIBRIDGE 3880 - відмінний компаньйон для вимірювача води WATERFLUX 3070, що працює на батареях: встановлено програму “OPTIBRIDGE 3880 Setup” для iOS & Android для роботи на місці та конфігурування за допомогою Bluetooth для шаблонів конфігурації Basic IO & Modbus вимірювача води. Система також ідеально підходить для встановлення в зонах можливого затоплення, таких як оглядові колодязі, оскільки використовується компактний полікарбонатний корпус із захистом IP68 та інтегрованою батареєю на 6 років роботи у станадртних умовах.

Типові завдання OPTIBRIDGE 3880 містять запис даних та передачу даних витрати, тиску та температури місць забору води або водопроводів, бездротова комунікація з витратомірами у місцях установки без живлення від мережі та з віддаленим моніторингом потоку та контролю процесу на конкретних ділянках вимірювання.