Оптимальний клімат із JUMO hydroTRANS

Оптимальний клімат із JUMO hydroTRANS

Перетворювач вологості та температури з додатковим модулем CO2

Прилади серії JUMO hydroTRANS — це надійні перетворювачі вологості та температури з додатковим модулем CO2, які працюють за ємнісним методом вимірювання. Серія пристроїв доступна з різними інтерфейсами. hydroTRANS характеризується простотою встановлення, стійкою та надійною сенсорною технологією.

Точний моніторинг вологості та температури є основною вимогою для коректного контролю технологічного повітря та повітря в середині приміщень. Завдяки використанню цих приладів користувачі зі сфери HVAC (опалення, вентиляція та кондиціювання повітря) можуть зменшити витрати та звести до мінімуму витрати на обслуговування.

JUMO hydroTRANS є ідеальним приладом для моніторингу клімату в офісних і житлових приміщеннях, на залізничному транспорті, складах або виробничих цехах. Він доступний у 4 варіантах: настінний, канальний, стрижневий або для внутрішнього монтажу. Усі ці версії можна дуже легко змонтувати та встановити. Різноманітні моделі з класами захисту від IP20 до IP65 роблять пристрій придатним для вирішення широкого спектру завдань автоматизації будівель.

Діапазон вимірювання складає від 0 до 100 % відносної вологості, а точність становить 2 % відносної вологості. JUMO hydroTRANS має сучасний кольоровий дисплей і може застосовуватися в діапазоні температур від -40 до +80 °C. Для точного визначення якості повітря в приміщенні доступний варіант із додатковим модулем CO2, який має діапазон вимірювання до 10 000 ppm. Розмістивши модуль у головці зонда, можна досягти дуже швидкого часу відгуку. Вихід напруги та струму, а також Modbus доступні в якості інтерфейсів.