Прецизійний датчик тиску JUMO TAROS S47 P


Справжній універсал

 

Прецизійний датчик тиску JUMO TAROS S47 P

 

JUMO TAROS S47 P використовується для визначення відносного і абсолютного тиску в рідких і газоподібних середовищах. Його чудова активна температурна компенсація забезпечує високу точність вимірювання тиску і, отже, підвищує надійність процесу в широкому діапазоні температур.

 

Міцна і надійна конструкція забезпечує типи захисту до IP69 і, отже, її можна використовувати у всіх приміщеннях, незалежно від впливу навколишнього середовища. Діапазони вимірювання за замовчуванням для JUMO TAROS S47 P знаходяться в діапазоні від 0 до 100 бар відносного тиску та від 0 до 40 бар абсолютного тиску. Температура середовища, що вимірюється, може бути від -40 до +125°C, допустимо +140 °C протягом максимум 1 години на день. Лінійність і довгострокова стабільність – 0,1 відсотка. Похибка за температури 20 °C становить не більше 0,25 відсотка від діапазону вимірювання.

 

Корекцію нульової точки можна легко виконати не розбираючи датчик за допомогою піднесення спеціального магніту. Тож датчик тиску забезпечує надійні вимірювані значення протягом тривалого часу. Для компактного дизайну JUMO TAROS S47 P доступний широкий спектр технологічних приєднань. В якості електричних з’єднань доступні кабельні фітинги, роз’єм M12×1, розеточні роз’єми згідно DIN EN 175301-803 (форма A)  або клемні коробки.

 

Прецизійний перетворювач тиску JUMO TAROS S47 P підходить для широкого спектру галузей та застосувань.