Рішення для цементного заводу. КЛАПАН ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ З ЦЕМЕНТНИМ НАПОВНЮВАЧЕМ (CAF)

Пропонуємо Вашій увазі ножовий клапан для сипучих матеріалів, тип BC. Використання цього клапана подовжує час між зупинками на технічне обслуговування та знижує витрати на технічне обслуговування

Один із найбільших мідних і уранових рудників у світі покладається на наш перевантажувальний (бункерний) клапан, тип BC, для своїх бункерів цементного заповнювача (CAF). Рудник складається із підземних і поверхневих ділянок і охоплює повний цикл переробки від руди до металу.

Після того, як забої повністю вироблені, вони засипаються або пухкою відпрацьованою породою, або цементим заповнювачем (CAF).

Для використання метода з цементним заповнювачем необхідно було замінити випускні клапани розширювального бункера CAF. Спеціалісти компанії ORBINOX AVK Flow Control та інженерні команди замовника працювали разом, щоб розробити та виготовити спеціальне надійне рішення. В результаті проведеної роботи вдалося створити спеціальний досконалий клапан, тип BC, що дозволило подовжити час між відключеннями на технічне обслуговування та зменшити витрати на клапан і технічне обслуговування, а також подовжити життєвий цикл клапана.

Більш детально https://kck.ua/applications/klapan-dlya-vikoristannya-z-cementnim-napovnyuvachem-caf