Система вимірювання та візуалізації рівня в силосах з цементом

На фабриці ТОВ Будмайстер співробітниками Харківського відділення КСК-Автоматизація було створено систему вимірювання та візуалізації рівня у силосах із цементом. Ця проста і в той же час ефективна cистема є зв'язкою рівнемірів і контролера.

Для вимірювання рівню цементу в силосі були використані ріввнеміри  MOLOSbob YO-YO тип LF-20 виробик Mollet(Німеччина) і ПЛК  серії FX5U  виробник MITSUBISHI (Японія).

Рівнемір MOLOSbob YO-YO тип LF-20 на відміну від тросових рівнемірів добре працює в умовах підвищеного запилення і виключає випадки відриву тросу і затягування його вивантажувальним шнеком..

 

Більше немає необхідності персоналу підніматися на високий силос для ручних вимірів. Це виключає певні ризики, особливо взимку, коли на сходах може бути зледеніння

Для візуалізації процесу не потрібно купувати дорогу SCADA,тому що в контролері серії FX5 є вбудований веб-сервер. Відповідний персонал підприємства може будь-якої миті отримати інформацію про залишок матеріалу з будь-якого ПК або мобільного пристрою.

Наявність контролера робить систему також гнучкою та масштабованою. Наприклад, сигнал з рівнеміра можна відображати у зручних одиницях як об’єму так і ваги. А за рахунок можливості розширення контролера модулями входів та виходів, можна автоматизувати суміжні процеси на ділянці.

Якщо у Вас є інтерес або запитання, прохання звертатись до :

ведучий спеціаліст Іващенко Максим

моб.+380 67 658 06 96, або пишіть на мейл :maksym_Ivashchenko@kck.ua