Увага! Новий продукт у програмі постачання. Високоякісні вибухозахищені Ex e, Ex ia корпуси з армованого оптоволокном поліестеру GRP для клемних коробок та станцій керування від PEPPERL+FUCHS(Німеччина).

Один корпус, безліч застосувань - нова серія GR

Компанія Pepperl+Fuchs вперше повністю змінила дизайн серії GR, виготовленої з поліестеру, армованого скловолокном для індивідуальних рішень у підвищеній безпеці (Ex e) та ікробезпечному (Ex i) типі захисту. На основі багаторічного досвіду в галузі захисту від електричного вибуху багато функцій були оновлені та внесені в новий дизайн, що дозволило безкомпромісне використання в різноманітних застосуваннях. Надзвичайно міцні корпуси GRP витримують температури до -60 °C. Крім універсальності, ця серія корпусів може використовуватися замість корпусів з нержавіючої сталі в багатьох сферах застосування.

 

Особливості

Попередньо сформована 10 мм монтажна матриця дозволяє розмістити будь-який тип DIN-рейки у потрібному місці. Усуває потребу в дорогих монтажних пластинах, збільшує щільність монтажу. Проста фіксація DIN-рейки за допомогою шурупів, навіть на місці. Підходить для установки клем/кабелів різних розмірів, зовнішня сітка забезпечує можливість кріплення кабельних каналів навколо клем. Для індивідуальної конфігурації доступний вибір з 13 типів корпусів з різними розмірами від 10x10x07 см до 48x60x24 см або 36x72x24 см. 

Кромка ущільнювача захищена від пошкоджень під час монтажу, грубого поводження, укладання без кришки і при огляді. IP 66 ущільнювальна прокладка зі спіненого силікону. Додатковий виступ захищає край ущільнення при зберіганні, монтажі, введенні в експлуатацію та огляді. Ця функція гарантує, що рейтинг IP підтримується протягом терміну служби корпусу.

Пази під викрутку для відкриття. Спрощують введення в експлуатацію та обслуговування. Усувають можливість пошкодження ущільнювача.

Опціонально – GRP петлі. Утримують кришку з контактними блоками та модулями. Міцні та надійні. Спрощують пуско-налагодження та обслуговування.

1-2-3: Проста установка всього за три кроки. Унікальний дизайн корпусу робить монтаж надзвичайно простим. Роз’єднані кроки установки дозволяють встановлювати навіть великі та важкі корпуси лише однією людиною: спочатку створіть дві точки кріплення (1-2). Повісьте корпус у цих двох точках. Потім просвердліть ще два отвори (3), вставте та затягніть усі гвинти.

 

Корпуси GRP серії GR для клемних коробок, пультів управління і блоків керування

                    

Для отримання більш детальної інформації щодо обладнання виробництва фірми Pepperl+Fuchs звертайтеся до нашого продакт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78