ЗБІЛЬШЕННЯ ТЕРМІНІВ ГАРАНТІЇ НА ОСНОВНУ ЧАСТИНУ ОБЛАДНАННЯ MITSUBISHI ELECTRIC

Компанія "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ" надає один рік гарантії на номенклатуру серво, роботи, спрощені панелі оператора серії GS виробника Mitsubishi Electric. 

На все інше обладнання Mitsubishi Electric, з 01 вересня 2016, ми надаємо клієнтам три роки гарантії.

Новий рівень якості

Однак без надійності будь-які досягнення небагато коштують. Без надійності про глобальне лідерство можна тільки мріяти. Ось чому Mitsubishi Electric вводить трирічну гарантію на свої панелі оператора і контролери. З цього часу, вибираючи обладнання Mitsubishi, ви отримуєте додаткову впевненість у своїх інвестиціях.

Cвітовий лідер

Mitsubishi Electric - добре відомий виробник засобів автоматизації, що пропонує унікальну по продуктивності і надійності техніку. Від цих систем залежить існування глобального парку встановлених пристроїв нашого виробництва - десятки мільйонів модулів і незліченних заводів у всьому світі

Mitsubishi Electric впровадили в промисловість цілий ряд інновацій: від першого цифрового перетворювача частоти до першого компактного ПЛК. І продовжує вводити нововведення, пропонуючи нашим клієнтам різноманітність патентованих технологій, наприклад, придушення вібрації в режимі реального часу в наших системах позиціонування.

Якість Mitsubishi Electric

Ця гарантія - просто один із способів, яким Mitsubishi Electric забезпечує душевний спокій своїм клієнтам. Орієнтація на якість є основою нашого бізнесу і однією з головних причин нашого глобального лідерства в промисловості засобів автоматизації. Ми підтримуємо цю тенденцію, розробляючи основні технології в компанії. У цьому випадку ми можемо бути впевнені - характеристики продукції Mitsubishi Electric дозволяють нашим клієнтам залишатися на передових позиціях. Крім того, ці технології включені в продукцію, яка виробляється на власних фабриках компанії. Отже, ми повністю контролюємо поставки і наявність. В результаті ви отримуєте партнера по автоматизації, який дійсно розуміє виробничі проблеми своїх клієнтів, тому що ми також є глобальним промисловим підприємством. Все це символізує емблема "Якість Mitsubishi Electric"; вона означає, що ви можете використовувати продукт, не сумніваючись

Що включено в програму?

Програма трирічної гарантії покриває таку продукцію:

- Серія мікроконтролерів ALPHA 2

- Сімейство компактних ПЛК FX (FX3G, FX3U і FX5U)

- Модульні ПЛК System Q

- Контролери iQ Platform

- Сімейство панелей оператора GOT (крім серії GS)

- Перетворювачі частоти

- Низьковольтна комутаційна апаратура (контактори, авт. вимикачі)