Чому Mitsubishi Electric швидша за інших світових виробників ПЛК ?

В останній рік проблеми з постачанням промислової автоматики – це головна біль не тільки імпортерів, але й інженерних та машинобудівних компаній. І ця проблема , звертаючи увагу на термін постачання в 60-70 тижнів , який заявляють представники великих європейських компаній, на протязі року не закінчиться.

Що робити в таких умовах, коли клієнт має кошти і бажання працювати саме з вашою компанією, але ви не можете зробити проект або обладнання в ті терміни, які потрібні клієнту.

Ми пропонуємо почати співпрацю з нашою компанією, адже термін постачання промислових контролерів Mitsubishi Electric складає до 3-х місяців, багато продукції є у нас на складі, а також на центральному складі в Європі.

Чому Mitsubishi  Electric буде завжди швидше від конкурентів? Справа в тому , що на відміну від європейських виробників, концерн Mitsubishi  має власне виробництво напівпровідників Semiconductors & Devices  https://www.mitsubishielectric.com/en/products-solutions/semiconductors-devices/index.page

Наявність власного виробництва напівпровідників, дозволяє  і нам, як офіційним дилерам поставляти продукцію Mitsubishi в стислі сроки.

По питанням ПЛК прохання звертатись до нашого продакт-менеджеру Володимира Ведьгуна:

Product Engineer Mitsubishi Electric

E-mail: Vladimir_Vedgun@kck.ua

Phone: +38 (044) 494 33 55

Fax:   +38 (044) 494 33 66

Handy:  +38 (067) 658 08 12