ТЕХНІЧНИЙ СЕМІНАР MITSUBISHI ELECTRIC, 19-20 ЖОВТНЯ 2016

Компанія "КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ", офіційний представник компанії Mitsubishi Electric в Україні, запрошує Вас і Ваших колег взяти участь у технічному семінарі:

«Рішення Mitsubishi Electric в машинобудуванні»

На семінарі буде представлена лінійка продуктів і рішень, розглянуті технічні характеристики, і особливості застосування обладнання Mitsubishi Electric. Також будуть представлені новинки виробничої програми.

З доповідями виступлять провідні фахівці компанії Mitsubishi Electric відділення «Центральна і Східна Європа» з Кракова, Польща (МЕ-СЕЕ).

Семінар буде проходити 19 і 20 жовтня 2016 р. Збір 19.10.2016 о 9.00 за адресою Київ, вул. Є. Сверстюка, 4-б, (станція метро Лівобережна).

У програмі семінару:

- Історія розвитку машинобудування за останні роки в Польщі та участь ME-CEE в її розвитку. Аналогії з Українським ринком
- Огляд асортименту продукції ME (програма поставок)
- Сервопривод: функції сервоприводів серії MR-JE, функції безпеки сервоприводів серії MR- J4, функції Drive Recorder, демонстрація настройки одним дотиком
- Перетворювачі частоти: інвертори серії A800 зі спеціальними прошивками (намотування/розпуск і крановий), нові європейські директиви IE2-IE3 по електродвигунам 
- Низьковольтне електрообладнання: контроль характеристик і вимірювання споживання електроенергії
- Функції панелей оператора, пов'язані з приводами: збір даних, шаблони, візуалізація Soft GOT, VNC, функції управління з мобільних пристроїв.
- CC-Link IE - як єдиний мережевий стандарт, який відповідає Industry 4.0 / IoT і відповідна лінійка продуктів з індексом GF (панелі оператора, контролери, сервоприводи)
- Основи програмування сервоприводів
- Основи програмування роботів
- Програмування панелей оператора, пов'язане з приводами.
- Програма підтримки машинобудівників від ME-CEE і «КСК-АВТОМАТИЗАЦІЯ»
- Промислові роботи: датчик зусилля, 3D-зір, система безпеки роботів, електрозахвати, функції імітації простих операцій

Контактна особа:

Алексєєва Марина
Маркетолог
e-mail: marina_alekseeva@kck.ua
тел.: + 38 (044) 494 33 55
моб. тел .: +38 (067) 658 07 91