Он-лайн вимірювання концентрації та вологості в твердих продуктах і рідинах
Завдяки збільшенню вимог до якості продукції та приведення до Європейських стандартів, харчова промисловість має підвищену потребу в покращення якості. Наприклад, концентрація цукрового сиропу, соку і патоки при виробництві цукру, при переробці молока - сухі речовини та вологість в молочних продуктах .В паперовій галузі використовується для вимірювання консистенції пульпи. Прилади німецької компанії Harrer&Kassen GmbH спеціально розроблені для використання в технологічних процесах на різноманітних етапах вимірювання, залежно від місця зберігання та типу транспортування матеріалу. Аналіз матеріалу може проводитися при транспортуванні по трубам або конвеєрним стрічкам, а також при зберіганні в ємностях. Продукт може бути твердим або рідким. Аналіз вмісту води або сухих речовин у режимі реального часу, а не після кількох годин або днів, а також точні результати вимірювання забезпечують повний контроль процесу виробництва та отже призводять до економічної вигоди завдяки безвідходному виробництву. Крім того, це альтернативне рішення повсякденному лабораторному аналізу контроля процесу.
- Основні переваги мікрохвильових приладів Harrer & Kassen GmbH:
- · сучасна мікрохвильова техніка
- · компактна або модульна установка блоку оцінки та датчиків
- · немає рухомих частин та зносу
- · вібрації не впливають на результат вимірювання
- · опціональне дистанційне керування з ПК або окремого керуючого пристрою
- · до 16 різних калібрувань
- · залежно від робочої зони використовуються різні види сенсорних антен
- · вбудований датчик температури PT100.
- ENG HK1 FLYER.PDF
- RUS HK6 FLYER.PDF