Кібербезпека: KROHNE отримала сертифікат IEC 62443

KROHNE Messtechnik GmbH отримала сертифікат IEC 62443-4-1. Успішний аудит, проведений TÜV Rheinland, доводить, що процеси управління кібербезпекою для польових пристроїв налагоджено в головному центрі розробок та досліджень KROHNE Group. Це особливо стосується розробки пристроїв з бездротовими технологіями, такими як Bluetooth, а також інтерфейсів на основі інтернет-протоколу (інтегровані веб-сервери, MQTT, OPC UA), що робить їх захищеними від крадіжки даних або атак з боку хакерів.

«Висока експлуатаційна готовність та безпека процесів є головними пріоритетами для KROHNE. Кібербезпека робить вирішальний внесок у це, і з сертифікацією IEC 62443 KROHNE закладає ще один фундамент для розробки безпечних продуктів» - каже Крістоф Шпігель, стратегічний продукт-менеджер KROHNE. «Зрештою, кібербезпека може бути забезпечена лише за цілісного погляду на систему. Ставши нашим клієнтом, ви можете скористатися нашим ноу-хау. Разом із нашими давніми партнерами ми будемо раді вас проконсультувати».

Сертифікація демонструє незмінну увагу KROHNE до відповідності критеріям безпечного та надійного приладобудування та розширює ландшафт сертифікації систем управління (наприклад, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001), який застосовується до всесвітніх розробок і виробничих майданчиків.