Контроль вологості на початку виробництва- якісна бруківка на фініші!

При виробництві бруківки методом вібропресування дуже важливе значення має вологість суміші яка потрапляє під прес. Адже при недостатній вологості виріб не набуде товарних характеристик, а при надлишковій - втратить свою довговічність.

Для визначення вологості у бетонозмішувальних вузлах більшість провідних виробників бруківки у Західній частині України використовують вологоміри виробництва німецької компанії IMKO Micromodultecnik GMB. Дані прилади чудово зарекомендували себе на виробництві. Поверхня сенсора виготовлена з карбідної сталі та кераміки з нітриду кремнію.Завдяки цьому прилади мають низьку схильність до стирання.

Про те через постійний контакт із абаразивом (пісок, дрібний відсів) ці прилади із часом потребують заміни пластини яка контактує із сумішшю у бетономішалці. І завдяки системі зі змінним сенсорними пластинами, можна міняти не весь датчик, а тільки частину контактуючу з продуктом. 

Компанія КСК-Автоматизація є офіційним представником IMKO  в Україні та надає послуги поставки комплектуючих до даних вологомірів та самих вологомірів із вторинними перетворювачами.