Новий роликовий модуль G20 ZPA — інтелектуальна буферна система для конвеєрних технологій

Новий роликовий модуль G20 ZPA — інтелектуальна буферна система для конвеєрних технологій

Завдяки новому роликовому модулю G20 ZPA від Pepperl+Fuchs подачу пакувань на конвеєрні стрічки можна регулювати відповідно до швидкості виходу пакунків із конвеєрної стрічки — індивідуально та без трудомісткого програмування.

Гнучке, економічно ефективне рішення для конвеєрних систем

Новий модуль G20 ZPA звертається лише до роликів, якщо це необхідно. В іншому випадку модуль переводить ролики в «сплячий режим», що істотно знижує витрати електроенергії. У той же час п'ять пускових і зупинкових рамп забезпечують поступове прискорення і уповільнення конвеєрних стрічок, захищаючи роликові механізми в довгостроковій перспективі. Модуль також пропонує гнучке встановлення, оскільки пристрій працює незалежно від польової шини та дозволяє інтегрувати до 256 модулів послідовно.

Додатковий обмежувач напруги в корпусі G10 перехоплює надлишковий струм зворотного зв'язку, який може виникнути при зупинці роликових конвеєрів. Це запобігає відключенню джерела живлення через перенапругу. Компактний обмежувач G10 можна легко приєднати до плоского кабелю, щоб компенсувати віддачу струму до чотирьох роликових двигунів.

Дізнайтеся більше про наші конвеєрні рішення: https://www.pepperl-fuchs.com/global/en/material_handling.htm

Для отримання більш детальної інформації щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: oleksandr_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78