Новий тензодатчик R30X від Scaime для найвимогливіших застосувань зважування резервуарів і силосів

Розроблений для найвимогливіших застосувань зважування резервуарів або силосів, тензодатчик R30X сертифікований за OIML з класом точності C3 може використовуватись для зважування в комерційних цілях.

При розробці тензодатчика R30X, SCAIME впровадила останні досягнення в технології вимірювання тензометрії. Цей високоточний і стійкий до корозії тензодатчик забезпечує тривалий термін служби та забезпечує ще більш надійні та безпечні процеси в харчовій, хімічній та фармацевтичній промисловості.

R30X також виділяється своєю здатністю працювати в найсуворіших умовах. Він герметично захищений зі ступенем захисту IP68 і виготовлений з нової марки нержавіючої сталі 1.4418, особливо стійкої до корозії. SCAIME також подумав про полегшення обслуговування тензодатчиків, пропонуючи можливість вибору виходу з кабелем або роз’ємом M12. Ця опція дозволяє замінювати тензодатчики без видалення кабелів, а також пропонує можливість використання спеціальних кабелів, наприклад, для оптимальної сумісності з певними хімічними речовинами.

R30X - це логічне розширення тензодатчика R10X, пропонує ємність зважування від 1 до 12 тонн з підвищеною точністю та в аналогічному компактному форматі. R30X сумісний із монтажним вузлом вбудови SILOSAFE EVO, щоб забезпечити безпечне, точне, компактне та просте в установці статичне або динамічне рішення для зважування.

Щоб забезпечити тривалий термін служби, високу стабільність і найкращу точність зважування, монтажний комплект SILOSAFE-R включає:                                                                                

 · подвійний бічний упор і пристрій запобігання зриву дуже високої потужності.                                       

  · маятниковий вузол, що дозволяє розширювати силос, не впливаючи на точніст зважування                                                                                                                                                · тримаючий пристрій у верхньому положенні, що дозволяє дуже швидко змінювати тензодатчик.

Для динамічних застосувань, пов’язаних із високими горизонтальними зусиллями, кожен комплект SILOSAFE EVO може бути оснащений одним або двома кульовими шарнірами для утримання конструкції.

Сертифікований за стандартом EN 1090 і доступний у виконанні з оцинкованої або нержавіючої сталі, комплект SILOSAFE EVO є ідеальним доповненням до тензодатчика R30X. Ця комбінація задовольнить найвибагливіших користувачів, які шукають систему зважування, що пропонує всі гарантії безпеки та продуктивності.