Промислові радарні датчики PEPPERL+FUCHS з інтерфейсом CAN. Вимірювання відстані та швидкості без перешкод. Навіть під час дощу, туману, вітру чи пилу.

Промислові радарні датчики PEPPRL+FUCHS з інтерфейсом CAN.

Вимірювання відстані та швидкості без перешкод. Навіть під час дощу, туману, вітру чи пилу.

Радарні датчики від PEPPERL+FUCHS MWC25M-L2M-B16 використовують електромагнітні або радарні хвилі як фізичний принцип. Ці радіолокаційні хвилі мають спеціальні властивості, які роблять їх ідеальними для задач автоматизації, де інші сенсорні принципи досягають своїх меж: вони нечутливі до перешкод, поширюються зі швидкістю, близькою до світла, і різною мірою відбиваються практично всіма матеріалами.

Переваги

  • Дальність виявлення понад 25 метрів, а також вимірювання швидкості і напрямку руху завдяки радіолокаційній технології FMCW.
  • Надійні результати вимірювань забезпечується поєднанням принципу роботи з низьким рівнем перешкод, надійної технології CAN interface, високого ступеня захисту IP68/69 і розширеного діапазону температур -40…70 С.
  • З частотою дискретизації до 200 Гц радарні датчики PEPPERL+FUCHS виявляють швидкість руху в діапазоні -80 ... +80 м/с. Це робить їх ідеальними для використання на мобільних машинах.

Режими вимірювання. Максимальна функціональність лише в одному датчику:

1.Найближча відстань   2.Найкраще відбиття   3.Максимальна швидкість

 

Приклади застосування

Уникнення зіткнень для автоматизованих керованих транспортних засобів

 

Максимальне зниження швидкості на навантажувачах

Оптимізація процесів у будівництві доріг

Вимірювання відстані в стрілах мобільних кранів

 

 

Посилання для завантаження брошури.

Для отримання більш детальної інформації щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: oleksandr_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78