Розкрийте продуктивність машин за допомогою нового передового рішення приводу MR-J5

Нова серія сервоприводів MELSERVO MR-J5 від Mitsubishi Electric, сумісна з TSN, відповідає сучасним високим вимогам до точності, динаміки та багатоосьової синхронізації.

Кінцеві користувачі та виробники машин можуть підвищити продуктивність своїх ліній і систем завдяки частотній характеристикі 3,5 кГц і часу циклу  31,25 мкс.

 Крім того, за допомогою додаткового  модуля руху  користувачі можуть синхронізувати до 256 осей.

Ключовим фактором підвищення продуктивності багатоосьових сервосистем є інтеграція технології CC-Link IE TSN зі швидкістю передачі 1 Гбіт/с, що забезпечує синхронізацію всіх підключених пристроїв, включаючи пристрої безпеки, які можна підключити до одного мережі як стандартні продукти керування, такі як інвертори, HMI та ПЛК. Інші мережеві протоколи, такі як EtherCAT, також пропонуються як стандартні.

 Також вбудовано функції прогнозованого технічного обслуговування, що допомагає скоротити незаплановані простої машини  заощаджуючи час і гроші. Ці функції забезпечуються технологією Mitsubishi Electric Maisart AI, що дозволяє цій новій серії сервоприводів виявляти пошкодження механічних компонентів машини задовго до того, як буде потрібно технічне обслуговування.

26-розрядний абсолютний енкодер із 67 мільйонами імпульсів на оберт забезпечує точне керування рухом , а відсутність потреби у внутрішньому акумуляторі знижує витрати на обслуговування.

Детальну інформацію можна отримати у : Володимир Ведьгун (Vladimir_Vedgun@kck.ua   //  +38(067)658-08-12)