Успішне впровадження в експлуатацію високовольтного інвертора для двигуна потужністю 2,8 МВт з напругою 6кВ на лініЇ виробництва окатишів на одному з найбільших українських гірничо-збагачувальних комбінатів.

КСК-Автоматизація успішно впровадила в експлуатацію рішення для управління вентилятором на базі високовольтного перетворювача частоти TM-Drive MVe2 (6кВ, 2.8 мВт) на лініЇ виробництва окатишів на одному з найбільших українських гірничо-збагачувальних комбінатів. МVe2 це найсучасніше рішення подібних приводів - на базі IGBT реалізована не тільки інверторна частина, але і випрямляч.

Плюси такої архітектури - використання 36 пульсної схеми, простого багатообмотувального сухого трасформатора, ідеальна вихідна синусоїда, високий ККД, можливість динамічного гальмування або рекуперації в мережу, використання вільної потужності для регулювання cos φ. Управління перетворювачем частоти здійснюється від АСУТП цеху. Застосування такого ПЧ істотно збільшує ресурс вентилятора і електродвигуна та покращує якість регулювання технологічного процесу.

Шеф-монтажні та пуско-налагоджувальні роботи були виконані в стислі терміни сертифікованими сервіс-інженерами.