Вібраційні сигналізатори рівня серії LVL-A7 для забезпечення надійного вимірювання рівня. В Наявності На Складі !!!

Наші Вібраційні сигналізатори рівня серії LVL-A7 розроблені відповідно до найвищих вимог якості та екологічності. Пристрої з самоконтролем дозволяють стабільно вимірювати граничний рівень у будь-який час – навіть у разі збою живлення. Незалежно від зміни властивостей середовища забезпечується точна точка перемикання.

Завдяки підключенню за принципом «plug and play» Вібраційні сигналізатори рівня серії LVL-A7 зручно монтувати та встановлювати. Немає необхідності в налаштуванні або калібруванні навіть при зміні властивостей середовища вимірювання. Крім того, на вимірювання не впливають провідність, накопичення, турбулентність, потоки або бульбашки повітря.

Завдяки корпусу з нержавіючої сталі (316L) Вібраційні сигналізатори рівня серії LVL-A7 забезпечують надійну роботу в дуже суворих умовах або в гігієнічних умовах. Конструкція датчика не має механічних рухомих частин, які з часом можуть вийти з ладу або зношуватися. Це забезпечує додаткову довговічність, міцність і стабільність вимірювань.

Вимірювання рівня вібрації є перевіреним методом для реєстрації граничного рівня в рідинах і сипучих вантажах. Це гарантує, що контрольовані середовища не перевищують і не опускаються нижче вказаного рівня. Датчики можуть бути встановлені в будь-якому положенні в посудині, трубі або резервуарі. Основні вимірювальні завдання такі:

  • Запобігання переповненню або виявлення верхнього рівня

  • Виявлення нижнього рівня

  • Захист насосів від сухого ходу

Для отримання більш детальної щодо конфігурацій та наявності на складі звертайтеся до нашого продукт-менеджера Олександра Куценко:

E-mail: alexander_kutsenko@kck.ua

Phone: +38 (067) 658-07-78